Златните 7 футболни прогнози за днес 7.10.2022

Добре дошли на Prognozite1X2 – сайта за спортни прогнози и залози. Предлагаме футболни прогнози и препоръчвани залози на базата на много статистическа информация и пазарни показатели извлечени от няколко световни букмейкъра. Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. За днес 7.10.2022 сме избрали да Ви предложим следните мачове:Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Футболна прогноза Номер 1

Рода – ВВВ Венло
Прогноза: Гол/Гол
Заложи на най-висок коефициент в

Футболна прогноза Номер 2

Бохемианс – Дрогеда
Прогноза: 1
Заложи на най-висок коефициент в

Футболна прогноза Номер 3

Корк Сити – Уексфорд
Прогноза: Над 1,5 гола
Заложи на най-висок коефициент вФутболна прогноза Номер 4

Уотърфорд Юнайтед – Трити Сити
Прогноза: Гол/Гол
Заложи на най-висок коефициент в

Футболна прогноза Номер 5

Лион – Тулуза
Прогноза: Тулуза +1,5 на Азиатски хендикап

Заложи на най-висок коефициент в

Футболна прогноза Номер 6

АДО Ден Хааг – ФК Айндховен
Прогноза: Гол/Гол
Заложи на най-висок коефициент в


Футболна прогноза Номер 7

Йънг Утрехт – Алмере Сити
Прогноза: Гол/Гол
Заложи на най-висок коефициент в

Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог, защото сигурни мачове и прогнози няма. Златните 7 футболни прогнози ги има като знак във всеки букмейкър, но ние Ви препоръчваме да ги играете на най-висок коефициент в betway. Екипа ни съветва мачовете от секцията златните 7 да се играят като сингъл залози, а не в права колонка – така Вашите залози на мачове ще имат много по-голям шанс да се получат и съответно залозите които играете всеки ден с нас ще бъдат печеливши. Ние предлагаме прогнози футбол абсолютно всеки ден, дори и през лятото!

*ДНБ – При равенство залога се отменя (смята се с коефициент 1).

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.

Моля имайте в предвид, че сигурни прогнози и сигурни мачове няма, така че играйте винаги разумно и със суми които можете да си позволите да загубите!

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: