ВИП Прогнози

Какво получавате?

Абонатите на тази услуга получават поне 25 прогнози за 30-дневния период на абонамента си чрез код за достъп. ВИП мачовете се изпращат 4 часа преди началото на срещата. Те съдържат мач и препоръчан букмейкър. Всички ВИП прогнози са задължително с коефициент над 2,00, като най-често коефициент е около 2,50 и е изписан на страницата със съответната прогноза!

Ако в края на месеца не е реализирана печалба (трябва да се следва плътно схемата ни на игра), получавате парите си обратно или абонаментът се удължава за нови 30 дни (по ваш избор или според плана на абонамента). Печалбата се изчислява по стандартния метод на база на изпратените прогнози.

Как да се абонирате?

Цената за нашата услуга ВИП Прогнози за 1 седмица е 30 лв, като услугата към този момент можете да заплати с PayPal.

Можете да вземете 1 месец ВИП Прогнози напълно безплатно с цел тест, само сега като ни пишете съобщение във фейсбук линк

Как правим прогнозите?

Екипът ни е съставен от типстъри с огромен опит не само в прогнозирането, но и в букмейкърската индустрия. Всеки ден проучваме много внимателно всеки един мач от програмата. Освен новините около контузени и наказани играчи, ние следим движенията на пазара (падащите коефициенти) и съответно как букмейкърите реагират. ВИП Прогнозите представляват именно тези наши прогнози и анализи.

Индивидуален подход към всеки

В зависимост от периода в който се включи наш абонат, някои попадат на златните дни, но други нямат същия късмет. За това ние подхождаме строго индивидуално към всеки абонат – чрез броя на мачовете, големината на залога, за да се постигне желаният резултат. Това е разликата с повечето подобни услуги в Интернет.

Ако имате още въпроси относно продукта ни ВИП прогнози не се притеснявайте да ни пише от формата за контакти.

Ние ще отговорим на всичките Ви въпроси!

Футболни прогнози и залози

Prognozi365