Какво получавате?

Абонатите на тази услуга получават поне 30 прогнози за 30-дневния период на абонамента си чрез линк за достъп. ВИП мачовете се изпращат до 13:00 часа всеки ден. Те съдържат 2 мача с общ коефициент поне 4,00 (много често е над 5,00) и препоръчан букмейкър. Всички прогнози във ВИП секцията са задължително с коефициент над 2,00.

Как да се абонирате?

Цената за нашата услуга ВИП Прогнози за 1 месец е 19,90 евро, като услугата към този момент можете да заплатите чрез PayPal тук:

[s2Member-PayPal-Button sp=“1″ ids=“10587″ exp=“720″ desc=“1 month subscription for prognozite1x2 VIP games“ ps=“paypal“ lc=““ cc=“EUR“ dg=“0″ ns=“1″ custom=“prognozite1x2.com“ ra=“19,90″ image=“default“ output=“button“ /]

След като направите плащането в PayPal е много важно най-долу да натиснете бутона „Return to Merchant“, след което Вие ще бъдете препратени към страницата където може да видите ВИП мачовете за деня, като изберете „Continue (Click Here)“ и ще видите прогнозите. Запазете си линка за да можете да ги достъпите и занапред до края на абонамента Ви.

Как правим прогнозите?

Екипът ни е съставен от типстъри с огромен опит не само в прогнозирането, но и в букмейкърската индустрия. Всеки ден проучваме много внимателно всеки един мач от програмата. Освен новините около контузени и наказани играчи, ние следим движенията на пазара (падащите коефициенти) и съответно как букмейкърите реагират. ВИП Прогнозите представляват именно тези наши прогнози и анализи.

Индивидуален подход към всеки

В зависимост от периода в който се включи наш абонат, някои попадат на златните дни, но други нямат същия късмет. За това ние подхождаме строго индивидуално към всеки абонат – чрез броя на мачовете, големината на залога, за да се постигне желаният резултат. Това е разликата с повечето подобни услуги в Интернет.

Ако имате още въпроси относно продукта ни ВИП прогнози не се притеснявайте да ни пише от формата за контакти.

Ако в края на месеца не е реализирана печалба (трябва да се следва плътно схемата ни на игра), абонамента се удължава за според плана на абонамента. Печалбата се изчислява по стандартния метод на база на изпратените прогнози.

Ние ще отговорим на всичките Ви въпроси!

%d bloggers like this: