Безплатни прогнози на мачове

Футболни прогнози за днес, от водещите европейски и световни шампионати.

Напълно безплатно всеки ден тук можете да откриете топ прогнози за мачовете на Европа и световните шампионати по футбол.

Коефициенти – Всички коефициенти са в европейски формат (десетични коефициенти). Те са съотношението на пълното изплащане към залога в десетичен формат. Десетичните коефициенти от 2,00 са равен залог. Видовете залози – 1, X, 2 са вашите първични и най-често срещани залози. 1 означава домакинска победа. X е за равенство. 2 представлява отбора госта да спечели срещата. Също така 1X прогноза на футболния мач, означава двоен шанс. X2 е за двоен шанс за отбора гост да победи или за равенство. Така че, когато някой казва 1 @ 2.15, това означава, че той залага на домакините да спечелят мача. Иначе казано, ако заложите 10 единици, ще получите 21.50 т.е. чистата Ви печалба ще бъде 11.50 единици. Нашата цел е да бъдем информативни, обективни и надеждни. Но няма гаранция, че дори и с най-добрите съвети и футболни прогнози, които се предлагат, ще станете успешен играч, защото не всеки има какво да направи, за да бъде успешен играч. Именно за това и футбола е една от най-великите игри в света. Когато се пише +2,5 това означава че нашата прогноза за дадения футболен мач е над 2,5 гола в мача и съответно ако е -2,5 това ще рече че футболната прогноза за мача е под 2,5 гола в мача. Прогноза DNB означава, че прогнозата за футболния мач е дадена като Draw no bet или иначе като равенство няма залог. Такъв вид прогноза ще рече, че при равенство на събитието което сте прогнозирали вие ще си върнете заложената сума, а при победа на отбора за който сте направили залога си, вие ще спечелите футболната прогноза на мач. Моля имайте в предвид, че сигурни прогнози и сигурни мачове няма, така че играйте винаги разумно и със суми които можете да си позволите да загубите!

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.