Избор на деня за 30.01.2023: Виляреал – Райо Валекано

Ако търсите атрактивна печалба и сте фенове на футболни колонки секцията ни с най-добрите футболни прогнози за днес е за Вас! Тук ще намерите футболни прогнози за най-интересните мачове от тиража на Bwin и онлайн сайтовете за спортни залози.

Футболните прогнози са разделени в най-различни категории – Права Колонка, Голова Колонка, Диамантена прогнози, Златна Прогнози, Премиум Прогнози, както и колонка Точен Резултат.

Любителите на сингъл също няма да бъдат разочаровани. За тях сме приготвили ежедневен сингъл залог с висок коефициент. За най-запалените ентусиасти на тема,  прогнози и футбол сме добавили предложение за Едно-мачова Комбинация от сайтовете на Bwin и Betano. Най-голямата оценка за един типстър, са неговите обосновани прогнози. В правите колонки специалистът зависи от събитията в няколко мача и малка доза късмет. Единичната обоснована прогноза трябва да бъде изпипана и анализирана много добре, защото там право на грешка няма. Ние от екипа на Prognozite1x2 твърдим, че именно в този вид футболни прогнози нашите професионални типстъри са най-добри. Може да проследите нашата добра успеваемост спрямо високите коефициенти, на които се спираме.

Що се отнася за двубоите, за които пишем, ние избираме големите дербита на футболна Европа. Може да разгледате предложените от Prognozite1x2.com футболни прогнози в секция Избор на деня. A да си добър във футболните прогнози се нуждаеш от късмет, но това само по себе си не е достатъчно. Усетът към всеки един двубой е важен, но се нуждаеш и от факти, които да затвърдят твоята прогноза. Статистиката е неизменна част от футбола и въпреки че мнозина от треньорите споделят, че тя разкрива малка част от футболната игра, е най-ценното оръжие в подбирането на правилен избор на залог.

Информация: Манчестър Сити няма контузени футболисти за този мач. За Арсенал, Габриел Жезус и Райс Нелсън остават извън терените поради контузия. Мохамед Елни получи контузия по време на тренировка, което го принуди да пропусне мачовете срещу Тотнъм и Манчестър Юнайтед, така че остава да видим кога ще се завърне. Микел Артета може да даде шанс на попълненията от януари Леандро Тросард и Якуб Кивио

Първенство: Испания

Прогноза: Победа за Виляреал

Най-висок коефициент: 1,75 при .

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Коефициентите на футболните ни прогнози можете да видите в един от най-добрите букмейкъри за света и Европа тук

.

Резултат: В очакване

Какво е прогноза Избор на деня? Прогнозата на деня е нашият най-сигурен залог от футболните срещи за деня. Нашите експертни футболни типстъри преглеждат всички свои прогнози и избират най-добрата прогноза за деня. Това е нещо, което считаме за залог “банкер” за деня. Той е избран като единичен, което означава, че шансовете ви за печалба са възможно най-високи. Колко често печели “Избор на деня”? Както при всички видове футболни залози, резултатите ще варират, но в повечето случаи това е печеливш съвет. Но тъй като това е най-увереният ни залог и този, който смятаме и за прогноза за деня, се надяваме шансовете за печалба да са по-големи от обикновено. Тъй като е избран като единичен, коефициентът също е много по-нисък от много видове залози, като например акумулаторите. Ако искате да разберете колко често напоследък нашата прогноза на деня е печеливша, изпратете ни съобщение чрез формата за контакт! Един от нашите футболни типстъри с удоволствие ще ви съобщи как се е представил този съвет. Нашата прогноза в Избор на деня е напълно проучена и напълно безплатна, но не можем да гарантираме печалби. Моля, играйте отговорно и посетете нашите указания за хазарт за повече информация (18+). Къде трябва да подкрепя Вашата Избор на деня? В нашите бутони за лесен залог можете да изберете букмейкъра, който предлага най-добрите коефициенти. Или пък можете да разгледате нашата страница за безплатни залози и специални оферти, която Ви предоставя набор от букмейкъри и съответните им предложения. В крайна сметка изборът е ваш!

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.


bitcasino

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading