Права колонка за днес Четвъртък 25.04.2024

Права колонка за днес Четвъртък 25.04.2024

Как да печелим от футболни залози?

Един от начините за печелене на пари от футболни залози са правите колонки.

Заложи тук в  на най-висок коефициент за тези мачове.

Всеки ден на нашия сайт prognozite1x2.com вие имате възможността да намерите три или четири футболни прогнози, които нашия екип е подбрал максимално прецизно за Вас.

Секцията права колонка за деня представлява три или четири футболни мача с общ коефициент около 2,50. Футболните прогнози са много добре анализирани и зад тях стоят много аргументи, като форма на отбора, брой победи при домакинства и гостувания, резултати между отбори, отбелязани и допускани голове в предходните мачове и много други фактори за да бъде успешна прогнозата ни за футболната среща.

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

 

Мач

Прогноза

Ейк Тьонсберг – Фредрикстад

Над 2,5 гола в мача

Фредериция – Олборг

Над 2,5 гола в мача

Опсал – Волеренга Осло

Над 2,5 гола в мача

Заложи тук в  на най-висок коефициент за тези мачове.

Коефициенти – Всички коефициенти са в европейски формат (десетични коефициенти). Те са съотношението на пълното изплащане към залога в десетичен формат. Десетичните коефициенти от 2,00 са равен залог. Видовете залози – 1, X, 2 са вашите първични и най-често срещани залози. 1 означава домакинска победа. X е за равенство. 2 представлява отбора госта да спечели срещата. Също така 1X прогноза на футболния мач, означава двоен шанс. X2 е за двоен шанс за отбора гост да победи или за равенство. Така че, когато някой казва 1 @ 2.15, това означава, че той залага на домакините да спечелят мача. Иначе казано, ако заложите 10 единици, ще получите 21.50 т.е. чистата Ви печалба ще бъде 11.50 единици. Нашата цел е да бъдем информативни, обективни и надеждни. Но няма гаранция, че дори и с най-добрите съвети и футболни прогнози, които се предлагат, ще станете успешен играч, защото не всеки има какво да направи, за да бъде успешен играч. Именно за това и футбола е една от най-великите игри в света. Когато се пише +2,5 това означава че нашата прогноза за дадения футболен мач е над 2,5 гола в мача и съответно ако е -2,5 това ще рече че футболната прогноза за мача е под 2,5 гола в мача. Прогноза DNB означава, че прогнозата за футболния мач е дадена като Draw no bet или иначе като равенство няма залог. Такъв вид прогноза ще рече, че при равенство на събитието което сте прогнозирали вие ще си върнете заложената сума, а при победа на отбора за който сте направили залога си, вие ще спечелите футболната прогноза на мач. Моля имайте в предвид, че сигурни прогнози и сигурни мачове няма, така че играйте винаги разумно и със суми които можете да си позволите да загубите!

Какви залози давате в една ваша прогноза за мачовете днес?

  • Какво представлява DNB – Draw no bet (Равенство няма залог)?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

  • Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.

  • Двата отбора да отбележат гол в мача

Двата тима трябва да се разпишат във вратата на противника в рамките на редовните 90 минути. Залогът е един от любимите ни, защото селекциите могат да се решат като печеливши още в началните минути. При ранен гол също може да се използва функция Кеш аут, която е налична при всеки от букмейкърите предложени от нас и да се ограничи риска от потенциална загуба (примерно резултат 1-1 между Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед).

  • Над 2.5 гола в мача

Целта тук е да се познае дали ще бъдат отбелязани поне три гола в двубоя в рамките на редовните 90 минути. За да се превърне в печеливша подобна прогноза за мачовете днес, може дори само единият от двата тима да е реализирал необходимия брой попадания (примерно резултат 3:0 между Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед).

  • Двата отбора да отбележат гол и Над 2.5 гола в мача

Идеята на този тип футболни прогнози е комбинацията между двата гореспоменати залога. За да е успешна подобна селекция, трябва да има минимум три гола в срещата. За разлика от само над 2.5 гола, при този пазар всеки от двата тима трябва поне веднъж да се е разписал (примерно резултат 3:1 между Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед).

  • Отборни голове

Тук се предлагат варианти с 0.5, 1.5 или 2.5 гола за дадения отбор. Използваме този тип пазар в няколко случая. Първо, когато мислим, че аутсайдерът ще успее да отбележи залагаме на Над 0.5 гола за него. Често предпочитаме да изберем Над 1.5 гола за отборът фаворит, вместо да дадем прогноза за краен победител, тъй като коефициентите са доста сходни.

  • Краен резултат

Този тип футболни прогнози е най-известният и с него са запознати всички. Целта тук е да се познае крайният изход на срещата. Възможните опции за залог на футболни прогнози за днес с този вид пазар са победителят да е отборът домакин (1), гост (2) или срещата ще завърши наравно (Х).

  • Комбинация от краен резултат и двата отбора да отбележат гол в мача

При този пазар отново е нужно да се удовлетворят две условия, за да е печеливш. Най-напред, всеки от двата участващи в срещата тима трябва да е реализирал поне едно попадение. Освен това обаче, трябва правилно да се посочи и крайният победител в срещата. Този тип залози са по-трудни за познаване, но коефициентите на нашите прогнози за днес, които го включват са изключително привлекателни.

  • Комбинация от краен резултат и Над/Под определен брой голове в мача (1.5, 2.5, 3.5, 4.5)

Тук нещата отново са сходни с предните комбинации, които разгледахме. Този път разликата е в това, че освен крайния резултат, трябва да се познае и общият брой на попаденията в срещата. Много често използваме комбинацията с Над 1.5 или 2.5 гола в мача, за да подобрим коефициента на прогноза за мачовете днес на пазара Краен резултат.

  • Двоен шанс

Понякога прогноза за днес на пазара Краен резултат изглежда прекалено рискова. Именно тогава се възползваме от Двоен шанс, който позволява да се изберат два от знаците за краен победител, като например победа за домакин или равенство, което следователно е 1Х (примерно резултат 3:2 между Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед).

  • Комбинация от двоен шанс и двата отбора да отбележат гол в мача

По-горе описахме Двоен шанс, както и пазара Двата отбора да отбележат гол в мача. За да са печеливши подобни прогнози за деня, то трябва едновременно условията и на двата пазара да са изпълнени. Възползваме се от този залог, когато коефициентите на единичните пазари не са достатъчно високи, но тяхната комбинация си заслужава.

  • Комбинация от двоен шанс и Над/Под определен брой голове в мача (1.5, 2.5, 3.5, 4.5)

Отново попадаме на комбинация между два от пазарите, за които вече говорихме. Тук обаче, вместо да е нужно двата тима да реализират по едно попадение, може и само един от отборите да вкара необходимия брой голове.

  • Краен резултат с европейски хендикап в мача

Залозите на хендикап са по-сложни и не се препоръчват за начинаещи. При този пазар се дава гол предимство на един от двата отбора преди срещата. Така при приключването на събитието, под внимание се взема крайният резултат, едва след като е прибавен към него авансът за тима от пазара хендикап.

  • Краен резултат с азиатски хендикап в мача

Разликата между европейски и азиатски хендикап не е толкова голяма. Често обаче, коефициентите между прогноза за днес с двата залога се различават, въпреки че изискват еднакъв краен изход за печалба. При азиатски хендикап съществува и възможността за отменен залог, като например при пазар -1 и успех на отбора със само гол разлика (примерно резултат 2:0 между Ливърпул срещу Манчестър Юнайтед е печеливш залог, а резултат 2-2 ни връща залога, докато резултат 0-1 е губещ залог).

  • Футболни прогнози 365 дни в годината

Нашата страница с обосновани футболни прогнози е предназначена за най-големите запалянковци. В нея ще откриете ежедневни футболни прогнози за най-интересните футболни мачове. Всяка прогноза за мачовете днес включва статистика, моментна форма на отборите, обоснован анализ, коефициенти и резултати между двата отбора.

Даваме прогнози за мачове от Висша лига, прогнози за Първа Лига и останалите големи футболни европейски първенства. Не липсват футболни прогнози с висока успеваемост за всички турнирни мачове от Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите. Няма как да гарантираме сигурни футболни прогнози, но се стараем да подбираме внимателно нашите обосновани прогнози за по-добра успеваемост.

 

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading