Твърд мач на деня: Сигурна футболна прогноза Лил – Ланс

Ако търсите атрактивна печалба и сте фенове на футболни колонки секцията ни с най-добрите футболни прогнози за днес е за Вас! Тук ще намерите футболни прогнози за най-интересните мачове от тиража на Bwin и онлайн сайтовете за спортни залози.

Футболните прогнози са разделени в най-различни категории – Права Колонка, Голова Колонка, Диамантена прогнози, Златна Прогнози, Премиум Прогнози, както и колонка Точен Резултат.

Любителите на сингъл също няма да бъдат разочаровани. За тях сме приготвили ежедневен сингъл залог с висок коефициент. За най-запалените ентусиасти на тема,  прогнози и футбол сме добавили предложение за Едно-мачова Комбинация от сайтовете на Bwin и Betano. Най-голямата оценка за един типстър, са неговите обосновани прогнози. В правите колонки специалистът зависи от събитията в няколко мача и малка доза късмет. Единичната обоснована прогноза трябва да бъде изпипана и анализирана много добре, защото там право на грешка няма. Ние от екипа на Prognozite1x2 твърдим, че именно в този вид футболни прогнози нашите професионални типстъри са най-добри. Може да проследите нашата добра успеваемост спрямо високите коефициенти, на които се спираме.

Що се отнася за двубоите, за които пишем, ние избираме големите дербита на футболна Европа. Може да разгледате предложените от Prognozite1x2.com футболни прогнози в секция Избор на деня. A да си добър във футболните прогнози се нуждаеш от късмет, но това само по себе си не е достатъчно. Усетът към всеки един двубой е важен, но се нуждаеш и от факти, които да затвърдят твоята прогноза. Статистиката е неизменна част от футбола и въпреки че мнозина от треньорите споделят, че тя разкрива малка част от футболната игра, е най-ценното оръжие в подбирането на правилен избор на залог.

Информация: Няма информация за контузени или наказани футболисти и за двата отбора.

Първенство: Франция

Прогноза: Над 2,5 гола в мача

Най-висок коефициент: 2,05

Ще спечели ли тази футболна прогноза? Пишете ни в Instagram канала тук:

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Коефициентите на футболните ни прогнози можете да видите в един от най-добрите букмейкъри за света и Европа тук

Резултат: В очакване

ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ЗА ДНЕС

Тук ще откриеш футболни прогнози за мачовете днес. Написани от специалист с над 20 години опит в спортните залози. Прочети безплатни футболни прогнози с висока успеваемост. Актуални коефициенти от betano или bwin.

ВИДОВЕ ПРОГНОЗИ

Тук ще откриеш прогнози за:

Краен изход – 1, Х или 2
Под/Над 2.5 гола
Азиатски хендикап
Двоен шанс

 

Следим най-популярните футболни първенства. Сигурните мачове са от турнирите на големите първенства в Европа и Света:

Английската Висша Лига,
Испанската Примера Дивизион,
Немската Бундеслига,
Италианската Серия А,
Френската Лига 1,
Нидерландската Ередивизи,
Английския Чемпиъншип,
Английската Първа Лига,
Българската Ефбет Лига,
Бразилската Серия А.

Както и следните Международни турнири:

Шампионска Лига,
Лига Европа,
Лига на Нациите,
Световно Първенство и квалификации,
Европейско първенство и квалификации,
Международни приятелски мачове,
Копа Америка.

ПРОГНОЗИ С ВИСОКА УСПЕВАЕМОСТ

Футболните прогнози на Prognozite1x2.com са с висока успеваемост. Можеш да проследиш това като отвориш нашите платени футболни прогнози. Ако дадена прогноза е успешна, тя се оцветява в зелено или съответно в червено, ако не е успешна.

В началото на страницата има категории с всички наши прогнози и техния краен резултат, както и календар на който можете да видите изхода на дадена среща за текущия или предходните дни.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

КАКВА Е УСПЕВАЕМОСТТА НА ВАШИТЕ ПРОГНОЗИ?

Успеваемостта е над 90% за категорията ни сигурни мачове.

ПРЕДЛАГАТЕ ЛИ ПЛАТЕНИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ?

Да. Само и единствено прогнозите в секцията Платени прогнози се заплащат.

КОГА СЕ ПУБЛИКУВАТ ПРОГНОЗИТЕ?

Нашите прогнози са готови един ден преди началото на даден мач. След като бъдат публикувани, прогнозите остават непроменени. Единствено коефициентът към прогнозата се променя, защото той зависи от букмейкъра който най-често е betano или bwin.

КАКВИ ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ ПРЕДЛАГАТЕ?

Следим всички футболни турнири и даваме прогнози за Краен резултат – 1 Х 2, Под/Над 2.5 гола, Гол/Гол – Да/Не и Двоен шанс, Азиатски хендикап.

Важно е да се отбележи, че няма сигурни прогнози. Ние не гарантираме, че нашите прогнози винаги се сбъдват или че ако залагаш на тях задължително ще спечелиш пари.

Желаем ти успех и много печалби с нашите футболни прогнози за днес!

Наслаждавай се на футбола и залагай разумно и само за удоволствие и с пари, които можеш да си позволиш да загубиш. Само за възрастни. 18+

X

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading