ВИП Прогнози за 13.09

sun_liverpol_10.1.2014

 Можете да вземете 1 месец ВИП Прогнози напълно безплатно чрез нашата текуща промоция, само сега като направите регистрация през сайта ни от този линк след което трябва да ни изпратите e-mail адреса с който сте се регистрирали в букмейкъра на e-mail adm@prognozite1x2.com или да ни пишете във фейсбук тук и ние ще Ви върнем до няколко часа отговор с избраните футболни прогнози за деня.
Заложи в най-големия букмейкър, на отличен коефициент за тези футболни мачове: 3,12
N Мач Прогноза Топ коефициент
1 Получи мачовете тук двоен знак 3,12футболни залози коефициенти
2 Получи мачовете тук двоен знак 3,12футболни залози коефициенти
3 Получи мачовете тук двоен знак 3,12футболни залози коефициенти
4 Получи мачовете тук двоен знак 3,12футболни залози коефициенти

Ние от екипа на prognozite1x2 ви съветваме винаги да се възползвате от фукнцията затвори залог, когато играете нашите ВИП футболни прогнози. Betfair има най-добрата опция от всички останали букмейкъри, като предлага тази възможност за всеки един пазар в програмата си!

Коефициентите на ВИП футболните прогнози са актуални към момента на публикуване на прогнозите които за днес са публикувани в 01:00 часа на 13.09.

Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог, защото сигурни мачове и прогнози няма. Топ 10 на залозите за деня ги има като знак във всеки букмейкър, дори и в Еврофутбол, защото това са почти винаги най-популярните футболни мачове от топ първенствата на Европа или Шампионска Лига и Лига Европа.

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading