Златните 7 футболни прогнози за днес 22.02.2023

Добре дошли на Prognozite1X2 – сайта за спортни прогнози и залози.

Предлагаме футболни прогнози и препоръчвани залози на базата на много статистическа информация и пазарни показатели извлечени от няколко световни букмейкъра. Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. За днес 22.02.2023 сме избрали да Ви предложим следните мачове:

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Футболна прогноза Номер 1

Ривър Плейт – Банфийлд
Прогноза: 1

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 2

Ел Национал Кито – Индепендиенте Меделин
Прогноза: 1ДНБ
Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 3

Судева Делхи – ТРАУ Имфал
Прогноза: Над 1,5 гола

Заложи на най-висок коефициент в 

 

Футболна прогноза Номер 4

Целие – Браво
Прогноза: 1

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 5

Сепахан – Персеполис
Прогноза: 1ДНБ

Заложи на най-висок коефициент в 

 

Футболна прогноза Номер 6

Расинг Клуб – Сан Мартин
Прогноза: 1Х Двоен шанс

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 7

Херта II – Берлин АК 07
Прогноза: 1Х Двоен шанс

Заложи на най-висок коефициент в 

Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог, защото сигурни мачове и прогнози няма. Златните 7 футболни прогнози ги има като знак във всеки букмейкър, но ние Ви препоръчваме да ги играете на най-висок коефициент в bwin. Екипа ни съветва мачовете от секцията златните 7 да се играят като сингъл залози, а не в права колонка – така Вашите залози на мачове ще имат много по-голям шанс да се получат и съответно залозите които играете всеки ден с нас ще бъдат печеливши. Ние предлагаме прогнози футбол абсолютно всеки ден, дори и през лятото!

*ДНБ – При равенство залога се отменя (смята се с коефициент 1).

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.

Какво е Азиатски хендикап?

В своята същност азиатският хендикап представлява голово предимство за един от отборите. Обозначава се със знак + или знак – в зависимост от това, дали към резултата на отбора се добавят или изваждат голове.

Цял гол аванс

Когато хендикапът ви е в кръгли числа, например 1 или 2, и мачът завърши с равенство – например Борнемут плюс 3 гола в мача с Ман Юнайтед, хендикапът би направил резултата от залога 5-5, а не действителния резултат от 5-2. Резултатът би бил равенство. Технически залогът за Борнемут плюс 3 гола не е излязъл, но при азиатския хендикап залогът Ви се брои като равен и се връща.

Азиатски Хендикап 0.0

Стандартен вариант, използван най-вече при равностоен сблъсък. Тогава коефициентите са почти идентични. Напълно отговаря на равенство няма залог, с разликата, че тук ще получите по-високи коефициенти за мача. Печелите при победа за вашия отбор, а при равен резултат залогът ви се умножава по коефициент 1,00. За пример ще дадем среща от предстоящото световно първенство:

Коефициентът за азиатски хендикап 0.0 на Катар е 3,30, а този на Испания 1,33. Ако заложите 10 лв на испанския тим, печелите 33 единици. При равен, обаче, заложените 10 единици се връщат обратно в сметката ви. При победа за Катар означава, че залогът ви губещ.

Моля имайте в предвид, че сигурни прогнози и сигурни мачове няма, така че играйте винаги разумно и със суми които можете да си позволите да загубите!

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading