Добре дошли на Prognozite1X2 – сайта за спортни прогнози и залози.

Предлагаме футболни прогнози и препоръчвани залози на базата на много статистическа информация и пазарни показатели извлечени от няколко световни букмейкъра. Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. За днес 5.06.2024 сме избрали да Ви предложим следните мачове:

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Футболна прогноза Номер 1

Норвегия – Косово

Прогноза: 1

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 2

Насионал Асунсион – Серо Портеньо

Прогноза: Над 2,5 гола в мача
Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 3

Оскаршхамн АИК – Йонкьопинг Содра

Прогноза: Над 1,5 гола в мача

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 4

Куяба – Витория Салвадор
Прогноза: ДНБ1

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 5

Емирейтс Клуб – Ал Аин

Прогноза: Над 2,5 гола в мача

Заложи на най-висок коефициент в 

 

Футболна прогноза Номер 6

Албирекс Ниигата – В-Варен Нагазаки

Прогноза: Над 1,5 гола в мача

Заложи на най-висок коефициент в 

Футболна прогноза Номер 7

Ричардс Бей – Претория Юнивърсити

Прогноза: 12 Двоен шанс

Заложи на най-висок коефициент в

Ние предлагаме нашите футболни прогнози напълно безплатно, както и цялата информация предоставена на този сайт. Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог, защото сигурни мачове и прогнози няма. Златните 7 футболни прогнози ги има като знак във всеки букмейкър, но ние Ви препоръчваме да ги играете на най-висок коефициент в bwin. Екипа ни съветва мачовете от секцията златните 7 да се играят като сингъл залози, а не в права колонка – така Вашите залози на мачове ще имат много по-голям шанс да се получат и съответно залозите които играете всеки ден с нас ще бъдат печеливши. Ние предлагаме прогнози футбол абсолютно всеки ден, дори и през лятото!

*ДНБ – При равенство залога се отменя (смята се с коефициент 1).

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.

Какво е Азиатски хендикап?

В своята същност азиатският хендикап представлява голово предимство за един от отборите. Обозначава се със знак + или знак – в зависимост от това, дали към резултата на отбора се добавят или изваждат голове.

Цял гол аванс

Когато хендикапът ви е в кръгли числа, например 1 или 2, и мачът завърши с равенство – например Борнемут плюс 3 гола в мача с Ман Юнайтед, хендикапът би направил резултата от залога 5-5, а не действителния резултат от 5-2. Резултатът би бил равенство. Технически залогът за Борнемут плюс 3 гола не е излязъл, но при азиатския хендикап залогът Ви се брои като равен и се връща.

Азиатски Хендикап 0.0

Стандартен вариант, използван най-вече при равностоен сблъсък. Тогава коефициентите са почти идентични. Напълно отговаря на равенство няма залог, с разликата, че тук ще получите по-високи коефициенти за мача. Печелите при победа за вашия отбор, а при равен резултат залогът ви се умножава по коефициент 1,00. За пример ще дадем среща от предстоящото световно първенство:

Коефициентът за азиатски хендикап 0.0 на Катар е 3,30, а този на Испания 1,33. Ако заложите 10 лв на испанския тим, печелите 33 единици. При равен, обаче, заложените 10 единици се връщат обратно в сметката ви. При победа за Катар означава, че залогът ви губещ.

Моля имайте в предвид, че сигурни прогнози и сигурни мачове няма, така че играйте винаги разумно и със суми които можете да си позволите да загубите!
Златните 7 футболни прогнози за днес 5.06.2024

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading