Избор на деня за 29.11.2022: Уелс – Англия

Информация:  За Уелс, Джо Алън влезе от пейката срещу Иран, след като преди това беше контузен. Уейн Хенеси ще пропусне, заради червения картон срещу Иран. За Англия, Кайл Уокър беше резерва срещу САЩ, но вероятно няма да бъде рискуван срещу Уелс. Джеймс Мадисън отново е под въпрос. Саутгейт посочи същата непроменена страна в единайсеторката която излезе срещу САЩ. Фил Фодън, който е в устата на всеки фен, може да влезе като резерва. Също така се съобщава, че Джордан Хендерсън ще замени Джуд Белингам в отбора. Бен Уайт, който може би не беше избран да започне, е под съмнение, тъй като пропусна открита тренировка поради заболяване.

Първенство: Световно Първенство Катар 2022

Прогноза: Победа за Англия с -1 на Азиатски хендикап

Присъединете се към нашия телеграм канал от тук и вземете още безплатни футболни прогнози.

Коефициентите на футболните ни прогнози можете да видите в един от най-добрите букмейкъри за света и Европа тук  .

Резултат: В очакване

Какво е прогноза Избор на деня? Прогнозата на деня е нашият най-сигурен залог от футболните срещи за деня. Нашите експертни футболни типстъри преглеждат всички свои прогнози и избират най-добрата прогноза за деня. Това е нещо, което считаме за залог “банкер” за деня. Той е избран като единичен, което означава, че шансовете ви за печалба са възможно най-високи. Колко често печели “Избор на деня”? Както при всички видове футболни залози, резултатите ще варират, но в повечето случаи това е печеливш съвет. Но тъй като това е най-увереният ни залог и този, който смятаме и за прогноза за деня, се надяваме шансовете за печалба да са по-големи от обикновено. Тъй като е избран като единичен, коефициентът също е много по-нисък от много видове залози, като например акумулаторите. Ако искате да разберете колко често напоследък нашата прогноза на деня е печеливша, изпратете ни съобщение чрез формата за контакт! Един от нашите футболни типстъри с удоволствие ще ви съобщи как се е представил този съвет. Нашата прогноза в Избор на деня е напълно проучена и напълно безплатна, но не можем да гарантираме печалби. Моля, играйте отговорно и посетете нашите указания за хазарт за повече информация (18+). Къде трябва да подкрепя Вашата Избор на деня? В нашите бутони за лесен залог можете да изберете букмейкъра, който предлага най-добрите коефициенти. Или пък можете да разгледате нашата страница за безплатни залози и специални оферти, която Ви предоставя набор от букмейкъри и съответните им предложения. В крайна сметка изборът е ваш!

Какво представлява DNB – Draw no bet?

Това е залог при който се залага за даден отбор, но ако срещата завърши наравно, залога не губи, а букмейкъра връща заложената от Вас сума.

Защо да залагаме на Равенство няма залог?

Коефицинетите при двоен шанс са много по-ниски. При залозите на ДНБ Draw no bet, коефицинетите са значително по-високи и съответно и печалбата от залога Ви.


bitcasino

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading