Падащи коефициенти

Падащите коефициенти могат да Ви послужат като ориентир на кои футболни мачове се залагат повече пари или букмейкърите имат информация за даденото събитие. Те са сигнал, по който можете да определите как ще завърши дадена футболна среща, очакват ли се изненади, манипулации на мача или пък нещо друго. В прозореца под текста се изобразяват в реално време, като най-сериозното движение на коефициентите е най-отгоре:


Мачовете се зареждат и се опресняват в реално време.
Как да се възползвате от падащите коефициенти?
По-опитните играчи знаят, че по-голямата част от движението на ставките е свързано с количеството пари, които се поставят. Затова, проверявайте дали има новини по отношение на отборите като контузии или допълнителни статистически данни, които могат да ви помогнат да намерите стойност. Използвайте падащи коефициенти, за да хванете букмейкъри, които закъсняват с тенденциите и все още не са актуализирали своите коефициенти.
Как да печелите от стратегии свързани с падането на коефициентите?
Най-добрата стратегия е да намерите стойност чрез “сънливи букита”. В момента в който намерите събитие, където ставките са паднали за поне 80% от спортните оператори, се възползвайте от информацията, за да заложите стойностния залог на “сънливите”. Те най-вероятно ще коригират цените си в съответствие с глобалното движение на коефициенти, така че можете да осребри залога с печалба, като използвате съчетани тактики за залагане или да се радва на увеличена стойност на взетите коефициенти.

One thought on “Падащи коефициенти

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: