Футболни прогнози за 16.06.2016

sun_liverpol_10.1.2014

Топ букмейкъра в световен мащаб Betfair се завърна на българския пазар и работи с БГ клиенти от 7.06.2016. Ако сте имали стара регистрация тя вече не е активна и парите Ви ще бъдат преведени в най-кратък срок по сметката която сте посочили. За да играете в Betfair Вие трябва да си направите нова регистрация от тук и разбира се ще получите и бонус до 100 лева за първи депозит и до 100 лева за депозит през мобилно устройство.

Представяме Ви топ залозите за днес 16.06.2016 които се играят масово. Тези футболни прогнози са предоставени от един от топ букмейкърите на Европа и света и представляват най-играните срещи за деня. Предоставените мачове може да ви послужат като ориентир на кой знак се залагат най-много пари и да имате винаги едно наум преди да направите крайната си прогноза за съответния футболен мач. За това е добре да прегледате тези футболни мачове винаги преди да вземете крайно решение какви мачове да сложите във фиша си. За днес масово играните футболни прогнози са:

Номер 1

Англия с/у Уелс Прогноза на мача: 1 (Мач от Евро 2016)

Номер 2

Германия с/у Полша Прогноза на мача: 1 (Мач от Евро 2016)

Номер 3

Украйна с/у Северна Ирландия Прогноза на мача: 1 (Мач от Евро 2016)

Номер 4

Португалия с/у Австрия Прогноза на мача: 1 (Мач от първенството на Бразилия)

Номер 5

Италия с/у Швеция Прогноза на мача: 1 (Мач от Евро 2016)

Номер 6

Интернасионал с/у Атлетико Минейро Прогноза на мача (Мач от Бразилия)

Номер 7

САЩ с/у Еквадор Прогноза на мача: 1 (Мач от Копа Америка)

Номер 8

Неман Гродно с/у Шахтьор Солингорск Прогноза на мача: 2 (Мач от първенството на Беларус)

Номер 9

Англия с/у Уелс Прогноза на мача: Гол/Гол (Мач от Евро 2016)

Номер 10

sun_liverpol_10.1.2014

Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог. Топ 10 на залозите за деня ги има като знак във всеки букмейкър, дори и в Еврофутбол.

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

%d bloggers like this: