ВИП Прогнози за 18.09

sun_liverpol_10.1.2014

 Можете да вземете 1 месец ВИП Прогнози напълно безплатно чрез нашата текуща промоция, само сега като направите регистрация през сайта ни от този линк след което трябва да ни изпратите e-mail адреса с който сте се регистрирали в букмейкъра на e-mail adm@prognozite1x2.com или да ни пишете във фейсбук тук и ние ще Ви върнем до няколко часа отговор с избраните футболни прогнози за деня.
Заложи в най-големия букмейкър, на отличен коефициент за тези футболни мачове: 3,79
N Мач Прогноза Топ коефициент
1 Получи мачовете сега от тук 3,79
футболни залози коефициенти
2 Получи мачовете сега от тук 3,79
футболни залози коефициенти

Заложи на отличен коефициент за тези футболни мачове: 3,79

Ние от екипа на prognozite1x2 ви съветваме винаги да се възползвате от фукнцията затвори залог, когато играете нашите ВИП футболни прогнози. Betfair има най-добрата опция от всички останали букмейкъри, като предлага тази възможност за всеки един пазар в програмата си!

Коефициентите на ВИП футболните прогнози са актуални към момента на публикуване на прогнозите които за днес са публикувани в 01:00 часа на 18.09.

Моля имайте в предвид, че при тези прогнози на мачове, ако има двоен знак във футболните прогнози, то това е двоен знак, а не първо полувреме/краен резултат, както повечето играчи които ги залагат си мислят. Въпреки всичко много внимавайте преди да направите вашата крайна преценка за прогнозата на даден мач – 1X2, под 2.5, над 2.5 гола или всеки друг топ залог, защото сигурни мачове и прогнози няма. Топ 10 на залозите за деня ги има като знак във всеки букмейкър, дори и в Еврофутбол, защото това са почти винаги най-популярните футболни мачове от топ първенствата на Европа или Шампионска Лига и Лига Европа.

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading