Премиум система за печалба от мачове за днес 29.03.2024

Премиум система за печалба от мачове за днес 29.03.2024:

Капаз Ганджа – Карабах Агдам Прогноза: Над 2,5 гола в мача Коеф.: 1,55 при Sportingwin с 350 лв бонус

Гленторан – Линфийлд Тангеранг Прогноза: Над 1,5 гола в мача Коеф.: 1,25 при Sportingwin с 350 лв бонус

Кроули Таун – Джилингам Прогноза: Над 1,5 гола в мача Коеф.: 1,22 при Sportingwin с 350 лв бонус

Ден 1: Залог 100 лв.

Общ коефициент: 2,33 при Sportingwin с 350 лв бонус!

Текущ баланс: 493 лв

Начален капитал: 5000 лв

В нашата права колонка включваме най-подходящите за комбиниране залози за мачовете днес. За да направим печалба от този вид множествен залог, всяка селеция в правата колонка трябва да е печеливша. Към правата колонка могат да се добавят всички налични пазари за залог. В нашето предложение най-често комбинираме стандартни пазари като Краен изход, Двата отбора да отбележат гол, Общ брой голове, Общ брой корнери или Общ брой картони, но тук в нашата система ние ще поставяме прогнози от типа двоен шанс, като повечето от тях ще бъдат отбор 1 или отбор 2 да спечели мача. По този начин улесняваме нашите читатели и им гарантираме, че могат да поставят нашата права колонка във всеки предпочитан от тях сайт за залози.

В сравнение с единичен залог, множествените залози са много по-рискови. За сметка на това, права колонка може да се счита за по-печеливш залог в дългосрочен план. За да се случи това обаче е необходимо да се изпълнят няколко условия: съсредоточено проучване, участие в промоции за по-висок коефициент и разбира се, малка доза късмет.

Печалбата на права колонка се изчислява като умножим коефициента на всяка селекция. Вероятността да осъществяваме редовна печалба на права колонка е по-малка, в сравнение със сингъл залози. Въпреки това, възвращаемостта може да се окаже по-голяма в дългосрочен план, тъй като печелившата колонка ще ни донесе по-голяма печалба с високия си коефициент.

Всеки може да добави нашата права колонка за днес директно в sportingwin. За целта е необходимо просто да натисне върху бутона “Добави залог в sportingwin”. Той ще го препрати към сайта на букмейкъра, а нашата прогноза ще го очаква в неговия фиш. Така няма да му се налага да търси селекциите, които сме предложили. Всеки, който не разполага с регистрация в Sportingwin, може да си отвори сметка за няколко минути и да се възползва от оферта за добре дошъл. Тя ще му помогне да се запознае с възможностите на платформата и да реши дали му харесва повече от сайта за залози, който ползва в момента.

Кога публикувате права колонка за днес?

Всеки ден! Да, всеки ден публикуваме мачовете от нашата Премиум система за печалба от мачове до 11:59 часа преди обяд. През лятото, когато в най-големите футболни първенства не се провеждат мачова, не винаги има достатъчно избор, за да изготвим права колонка, но се справяме, като правим избор от Бразилия, Норвегия, Швеция и други скандинавски първенства. Така че всеки ден в страницата ни с футболни прогнози за днес се публикуват мачове. Когато има много на брой срещи за избор обаче, играчите винаги могат да разчитат на Prognozite1x2.com, за да открият най-добрата права колонка за днес.

Какво представлява залог на права колонка?

Права колонка е множествен залог, който се състои от две, три или повече селекции. За разлика от останалите множествени залози като например системните, на права колонка играчите трябва да познаят правилно всяка селекция, за да си осигурят печалба. Разбира се, подобен изход не се постига лесно, но по-високият коефициент комепнсира риска. За да сметнем евентуална печалба от права колонка е необходимо да умножим коефициентите на всяка селекция в нея. Например, права колонка с три селекции по 2.00 коефициент, ще има общ коефициент 8.00. Със залог от 10 лева, очакваме 80 лева печалба.

Къде да залагам вашата права колонка за днес?

Коментирайте прогнозите сега

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

X

Discover more from Златни 7 Футболни Прогнози за Мачовете Днес

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading